Udgivet den: 26. oktober 2021 22:04:10 af Kattinge bylaug
Nyhedsbrev efterår 2021

Kære Kattinge folk

HALLOWEEN
Der skal jo lidt uhygge til, før der kan julehygges, og uhyggen bryder ud her på søndag i Kattinge. Trolde, hekse og zombier vil atter kommer og måske banke på jeres dør. Så vær beredt! Er man IKKE til uhygge, kan man blot undlade at sætte et lys eller et græskar foran huset. De fæle uhyre tiltrækkes kun af døre med lys eller græskar foran døren. Hele balladen starter søndag den 31. oktober på Grønningen klokken 17.30 hvor der vil blive tændt op i bålfadet.

JULEN
Vi mødes igen i år til julearrangement søndag den 28. november kl: 16:00 på Grønningen til æbleskiver og gløgg. Bemærk at vi har haft skrevet forkert dato på vores hjemmeside, men det er nu rettet til den rigtig dato. Husk at I altid kan læse om bylauget arrangementer på hjemmesiden under “Årshjulet” : http://www.kattingelandsby.dk


NYHEDER TIL DIN MAILBOX
Som noget nyt vil vi tilbyde mulighed for at få specifikke nyheder fra bestyrelse og/eller udvalg. Der har været et ønske om, at vi sender mere information ud til jer omkring det arbejde der sker i og omkring Kattinge bylaug. Da vi ikke ønsker at fylde jeres mailbox op med utrolig mange mails, har vi besluttet, at man selv skal tilmelde sig de emner, man vil modtage nyheder fra. Vi har nedenstående aktuelle emner man kan tilmelde sig.

Emner:
- Trafikudvalget - Vi arbejder for at dæmpe hastigheden i og omkring Kattinge
- Vild med vilje - etablering af vilde blomster på mindre områder på Grønningen.
- Bålplads - etablering af en midlertidig bålplads på Grønninge som forsøg
- Børne Bylaug og lege - holder jævnligt arrangementer for børn i byen
- Bestyrelsesmøde - info om bestyrelsesmøde i bylauget

Så hvis f.eks man ønsker at få mail fra børne bylauget omkring deres arrangementer og info omkring deres arbejde så skal man skrive en mail til kattinge.bylaug@gmail.com. I beskeden skal der stå hvem du er og hvilke emner man ønsker nyheder om fra - så tilmelder vi jer nyhedslisten.

Vi vil dog stadig tillade os at sende et generelt nyhedsbrev ud til alle et par gange om året.


Mange hilsner
Kattinge BylaugUdgivet den: 10. august 2021 17:20:34 af Kattinge bylaug
Kattinge byfest den 14. august 2021
Tiden er kommet - vi skal afholde den årlige byfest.

I år har Christian Dalby tilbudt at lave langtidsstegt gris og Andreas vil igen finde vin frem, som kan købes i baren. Der bliver selvfølgelig solgt Herslev øl i baren og som noget nyt, kan man også købe øl brygget af lokale fra byen.

Vi starter i år kl 14:00 med høstmarked. Alle dem der har lyst er velkommen til, at sætte en bod op og sælge ting og sager, legetøj, mad, kage m.m. Bylauget byder på kaffe og te til alle og ølhanerne er åbner.

Da vores gadekær fylder 80 år vil børne bylauget lave et stjerneløb for børnene, som skal hente ingredienser til lagkag, for senere så at bygge dem. Hvis der er nogen som gerne vil have besøg af nogle børne, som skal hente ingredienser i forskellige huse i Kattinge, så kontakt Sofie (Kattinge Bygade 14, sofieaa@gmail.com). Kl. 16 markerer gadekærets 80 års fødselsdag sammen med en skål.

Vi byder velkommen kl 18:30 og spiser sammen. Alle tager en madret med til den fælles buffet. Dem der ikke ønsker langtidsstegt gris, kan grill eget kød på grillen. Det vil koster 50 Kr pr. næse, at sætte tænderne i den langtidsstegte gris. Man skal ikke bestille kød på forhånd, man betale blot når man henter kødet.

Vi bygger igen i år en musikscene og alle er velkommen, til at gå op og spille en sang eller flere. Om aftenen spiller det lokale band ( Kattinge-jammer), så husk ørepropper, sikkerhedssko og “stage diving” udstyr.......hvis sådan noget findes.....

Bylauget opfordre til, at alle der har mulighed for, at deltage til opsætning og oprydningen møde op og giver en hånd med.


Program for opsætning og oprydning:

Telt, borde, stole og sceneopsætning - fredag kl. 17:00
Borddækning og pynt - lørdag kl. 10:00
Oprydning - søndag kl. 11:00
Telt nedtagning (hvis teltene var våde om formiddagen) - søndag kl. 16:00


Vi ses på Grønningen den 14. august til årets fest og den 15. august til oprydning ;)

Mange hilsner
Kattinge Bylaug


Udgivet den: 08. juni 2021 21:57:02 af Kattinge bylaug
Sommerbrev fra Kattinge

Kære Kattingefolk
Her er en lille sommer hilsen fra Kattinge bylaug, med seneste nyt om trafik og aktiviteter.


Trafik nyt i Kattinge
Så fik vi endelig 1 minus 2 vej gennem Kattinge - vi har dog forhørt os hos "Vej og Park" om de har mulighed for at tegne striberne bare lidt tydeligere....... Afventer stadig svar fra dem.

Vi håber selvfølgelig at de ikke har glemt os.


Arbejdeslørdag
Den 12 juni kl. 10:00 er der fælles arbejdes dag på Grønningen. Vi laver ikke mad i år, men køber lidt at drikker til den forhåbentlig varme sommerdag. Angående oprensning af gadekær så rydder vi kun halvdelen af sivene rundt om gadekæret. Sivene på øst og syd siden bliver stående. Der bliver også markeret områder, hvor græsset ikke skal slås i en periode. På den måde får vi en ide om, hvordan et vildt område, vil kunne se ud omkring gadekæret. Der vil blive talt mere om dette til generalforsamling i september.


Vi har følgende opgaver på programmet.

- Oprensning af gadekær/beskære siv
- Rosenbusken beskæres
- Infoskab sættes op - gammelt tages ned - bygget af Carsten C.
- Oprydning i skuret
- Male skuret
- Køre det gamle telt på genbrugspladsen
- Gennemgå træstammer
- Male borde/bænke
- Male fodboldmål
- Forberede scene til sommerfesten

Der vil blive hygge med børnene. De skal spise vandmelon og måske varme op til fodboldlandskamp med lidt bold, når vi har lavet opgaverne. Børnene starter samme tid som de voksne, og gå for os selv og snakker programmet igennem, når vi starter dagen op.

Opgaver for børnene:
- oprydning i fællesskur
- maling af vejskilt

Sankt Hans
Det store Sankt Hans bål er i år flyttet til Brians arealer. For dem der har lyst, så er der fællesspisning på Grønningen kl. 18, efterfulgt af bål afbrænding. Børne Bylauget laver stjerner til bålet som børnene kan bære ned til bålet.

Høstfesten den 14 August
Vi vil gerne gentage sidste års succes, så HUSK AT SÆT KRYDS den 14 August - I år byder vi på øl fra "Kattinge bryggerne", så kom og smag en ægte håndbryg. Der er bliver brygget foreskellige slags: hvedeøl, brown ale, IPA og porter.


I ønskes alle en dejlig sommer af

Kattinge bylaug

Udgivet den: 02. maj 2021 15:31:29 af Kattinge bylaug
Kattinge udendørs YOGA opstart af sæson 6
Hej med jer i byen. Der begynder en ny runde lokal Kattinge yoga som tilbydes for bylaugets medlemmer og venner af disse.

Yoga afholdes om lørdagen kl. 10.00 - 11.30 og John Dahl er instruktør.

Det koster 500 kr. at være med til en sæson af ca. 15 gange yoga.

For at bibeholde yoga i coronatiden, har vi i de sidste par sæsoner rykket udendørs i æbleplantagen og det har vist sig at være godt på mange parametre. Kun to gange i sidste sæson, måtte vi rykke det indendørs eller aflyse pga. regn. Ved regn har vi enten aflyst eller vi har haft mulighed for at rykke ind i Vognporten lokalet hos Trine og Henrik.

Som udgangspunkt er det hver lørdag der er yoga, med mindre John skriver at han ikke kan.

I behøver ikke melde til fra gang til gang, men bare mød op hvis i vil være med, for der er plads nok på græsplænen i æbleplantagen.

Det er tilladt at tage familiemedlem i husstanden eller en ven/familie med indimellem, hvis de vil prøve det af.

For tilmelding og betaling eller spørgsmål kan i betale eller kontakte Helle Abrahamsen på tlf. nr. 23237553 og e-mail: abrahamsenhelle@gmail.com. Man betaler via mobile pay.

For jer der i forvejen er på holdet i år, behøver i ikke melde til - men giv gerne besked, hvis i ikke er på næste sæson, så der kan planlægges efter det.

Første yoga er lørdag den 15.5.2021 :-)

Udgivet den: 30. december 2020 17:10:59 af Kattinge bylaug
Godt nytår til alle i Kattinge

Nytår i Kattinge

Der er mange beboere med dyr der beder om, at man skyder fyrværkeri af på Boserupvej ved bumpet, da det ligger langt væk fra dyrene i den anden ende af byen. Så her en opfordring til jer alle fra Bylauget.

Til jer der er nye i byen og som skal holde nytår i Kattinge kan vi fortælle, at der er tradition for, at man mødes udenfor Kattinge ved byskiltet på Boserupvej kl 24:00 og skyder nytåret ind.

Særligt i år skal vi passe på hinanden. Selvom det er svært, tror vi på, at vi kan holde os til at stå i grupper på 10 ved bumpet.

Bylauget gør også lige opmærksom på, at det er forbudt at skyde fyrværkeri af inden for byens grænser pga. af de mange stråtækte hus i byen. Vi håber selvfølgelig at alle vil respekter dette.Nyheder og årshjulet på mobilen.

Som noget nyt kan man læse nyheder og finde årshjulet på mobilen. Gør følgende:

1. Download App ved at søg på “Groupin - nær mig” på mobilen ( Appstore / GooglePlay ).

2. Når app’en starter, tilføje Kattinge i listen over “Mine steder”.

3. Har man en aktiv profil på Kattinge bylaug, kan man log ind via knappen "Groupin login". Så kan man også læse alle nyheder og finde aktiviteter der ikke er offentlige.

Har man ikke en aktiv profil kan man aktiverer den via dette link: https://groupin.dk/activate


Godt nytår til alle i Kattinge
Fra Kattinge bylaug

Udgivet den: 14. november 2020 17:08:49 af Kattinge bylaug
Julen i Kattinge
Kattinge bylaug ønsker god jul og godt nytår til alle i og omkring Kattinge

Kære Alle

Julen er lige på trapperne, men COVID-19 er allerede kommet. Vi er derfor desværre nødsaget til at aflyse årets traditionelle julearrangement i Kattinge. Det synes vi selvfølgelig er rigtig ærgerligt, vi håber alle at vi kan holde det igen til næste år. Vi vil selvfølgelig sætte juletræ med lys og Nissen op som vi plejer
Børne Bylauget har dog et par COVID-19 venlig ideer, så julen stemningen kan spredes lidt ud i vores dejlig landsby. En juleoverraskelse i en "uden at mødes-form". Det kommer til at foregå samme dag som julearrangementet, om eftermiddagen.

Nytår i Kattinge
Til alle jer der er nye i byen og som skal holde nytår i Kattinge kan vi fortælle at der er tradition for at man mødes udenfor Kattinge ved byskiltet på Boserupvej kl 24:00 og skyder nytår ind. Bylauget gør også lige opmærksom på at det er forbudt at skyde fyrværkeri af inden for byens grænser pga. af de mange stråtækte hus i byen. Vi håber selvfølgelig at alle vil respekter dette. En anden god grund til at vi mødes vi Boserupvej, er at der ikke er mange dyr i den ende af byen modsat Buesøvej og Kongemarksvej, her går der rigtig mange dyr, der kan blive skræmte af krudt og rakketter.

Årshjulet
Bestyrelsen har nu fået planlagt årshjulet for 2021, og vi kommer rundt med Kattinge nyt snart, hvor i man også kan finde listen over arrangement. Alternativ kan man altid kigge på vores hjemmeside: http://www.kattingelandsby.dk for at finde samme årshjul.

Som noget nyt kan man nu også download App “Groupin - nær mig” på sin IPhone, søg på det samme i Appstore. Når app’en starter skal man blot tilføje Kattinge i listen over “Mine steder”, og hvis man har en aktiv profil på Groupin til Kattinge bylaug, så kan man også lave en Groupin login. Så vises alle nyheder og aktiviteter også dem som ikke er offentlig.

Har man ikke en aktiv profil skal man aktiverer den via dette link ved at indtaste den email man har meldt til kattinge bylaug : https://groupin.dk/activate

Download her: https://apps.apple.com/dk/app/groupin-n%C3%A6r-mig/id1538978302?l=da - hvis I har brug for hjælp så skriv til michael.hoien@gmail.com

Kattinge bylaugs

Udgivet den: 06. august 2020 13:59:34 af Kattinge bylaug
Høstfest 2020
I år byder vi på Langtidsstegt lam til folket, udvidet vin menu, Herslev øl og live musik

Vi starter kl 14:00 med høstmarked som vi plejer. Her kan man sætte en bod op og sælge legetøj, mad, kage m.m. Bylauget byder på kaffe og the til alle og der vil være mulighed for at købe Herslev øl fra hanen.

Børne bylauget laver lege med børnene og ordner praktiske ting til aftenens høstfest. Hele dagen vil der være aktiviteter for børnene.

I år har vi valgt at gøre lidt ekstra ud af byfesten. Så som noget nyt kommer der live band og spiller gode velkendte sange fra kl. 17:00 - så kom og hør musikken. Hvis vejret tillader det, laver vi en udendørsscene. Tag derfor evt. et tæppe med I kan sidde på. Bandet hedder “Peach” og kommer fra Gl. Lejre og spiller omkring en 1 times tid.

Efter musikken byder vi velkommen og spiser sammen, det bliver omkring kl 18:30. Også her har vi gjort lidt ekstra ud af det i år. Vi har nemlig købt to hele økologiske lam fra Hanebjerggaard, som i løbet af dagen vil blive langtidsstegt over bål. Det er muligt at købe af det lækre lammekødet til 75 kr. pr. kuvert. Man behøver ikke bestille på forhånd, men køber bare ved bålet. Lammet bliver udskåret og serveret efter alle tidens ”Corona-regler.”

Fælles buffet bliver der desværre ikke noget af i år, grundet Corona, så hver familie skal sørge for eget tilbehør. Til dem der ønsker at grille eget medbragt kød, pølser eller lign., vil der selvfølgelig blive tændt op i grillen.

Hvis vejret er godt, forsøger vi os i år med at sætte mange små pavilloner op, så vi kommer til at sidde i mindre grupper. På den måde kan vi holde lidt afstand og stadig være sammen på hele Grønningen. Hvis det regner så sætter vi det store telt op og rykker vi ind der.

Vi har ligeledes udvidet vinmenuen i år, så vi opfordrer til at købe vin i baren - se “Vinkort” i slutningen

Ca. kl: 21:30 kommer næste band på scene. Det er “Kattinge Jammer” som vil give den gas. Det lokale band har øvet op til byfesten og spiller ca. 45 min. Vi kan allerede nu godt røbe, at de ikke spiller “Tre hvide duer” ;-)

Vi håber mange vil spise med, da et eventuelt mindre overskud af salg af lammekød vil gå til bandet og det ekstra indslag på dagen.

Hvis du/I har en pavillon vi kan låne så skriv til kattinge.bylaug@gmail.com.

Håber vi ses på Grønningen den 15. august til årets fest.

Mange hilsner
Kattinge bylaug
-------------------------

VIN KORT

Al den nedenstående vin er som præmis vildgæret - dvs. vild vin med gæren fra marken. Den vin som i KBH med et mindre dækkende begreb kaldes Naturvin. Al vinen er desuden lavet af enten økologisk eller biodynamisk dyrkede druer, presset og håndteret nænsomt, og enten slet ikke konserveret eller konserveret 1/10, så lave koncentrationer af svovl som konventionel vin. Den manglende eller lave konservering sørger for, at det er drikkevarer med vitalitet og fortsat liv i. Vores typiske producent laver i omegnen af 20.000-25.000 flasker årligt på et areal, der kan dyrkes og holdes af en familie. Og nu til de tre vine som er friske i udtrykket dvs. juicede og høj på bællefaktor, der ikke skræmmer nogle:

1. Olsens Bonde-cider (100 inkl. moms pr. flaske) : Frisk dansk cider af blandede økologiske mad- og spiseæbler fra Olsens gamle plantage tæt på den gamle Glimskole. Der er knap 700 træer i plantagen og knap 20 forskellige sorter. Æblerne høstes nænsomt over sæsonen, rives, mostes og gæres på fem ståltanke (1 er den første tank og 5 er den sidste på sæsonen), hvilket giver en produktion på knap 8000 flasker om året. Det er ukompliceret æblevin på 6-8 % alkohol.

2. Senzaniente Pecorino (hvidvin) (100 inkl. moms pr. flaske): Let italiensk hvidvin fra Abruzzo i Norditalien. Senzaniente betyder "intet tilsat", så den er naturligt konserveret. Druen hedder pecorino, som imidlertid ikke har noget at gøre med den italienske, faste fåremælksost af samme navn. Ca. 10-11% alkohol.

3. Abracadabrim (rødvin) (210 inkl. moms pr. flaske - magnum = 2 normale vinflasker) : Saftig og sprød rødvin på fest-størrelse-flaske fra Sydvestfrankrig i Bordeaux-egnen. Abracadabrim henviser nok til noget tryllekunst a la "Abra cadabra" - og det tryller dejligt læskende og usnobbet vin lavet på tre druer. Den kendte Merlot og to mindre kendte: Braucol og Duras. Ca. 10-11% alkohol.

Udgivet den: 02. juni 2020 00:21:56 af Kattinge bylaug
Plan om mobilmast i Kattinge
Teleselskaberne har fremskudte planer om at rejse en, op til 34 meter høj, mobilmast i eller nærheden af Kattinge.

Kære alle

Det er kommet os for øre i Kattinge bylaug at teleselskaberne har fremskudte planer om at rejse en, op til 34 meter høj, mobilmast i eller nærheden af Kattinge.

Oldemanden har taget kontakt til Lejre kommune, som har bekræftet dette. VI har forhørt os i kommunen, om vi, som bylaug, vil blive inddraget i sagen. Svaret er, at hvis masten kommer til at stå indenfor bygrænsen, vil vi blive inddraget. Men hvis den ligge udenfor bygrænsen er kommune ikke forpligtiget til at inddrage os. Teleskabet har på egen hånd fundet en konkret placering lige op mod den bevarende lokalplans præcise afgrænsning og dvs. i byens nærhed.

Bylauget forslår at man i Kattinge kan kan lave en gruppe, som kan følge op på planerne, og løbende holde sig orienteret om udviklingen og hvis det har interesse også at påvirker planerne.

Hvis der er nogen der gerne vil være en del af en sådan gruppe, vil bylauget gerne facilitere, at sådan en bliver etableret. Skriv til "kattinge.bylaug@gmail.com" . Teleselskabets byggeansøgning er nært forestående, så meld hurtigt ind, hvis det har interesse for at være aktiv om emnet eller vide mere.

Mange hilsner
Kattinge bylaug

Udgivet den: 01. juni 2020 10:56:09 af Kattinge bylaug
Nyhedsbrev: denne sommer i Kattinge
Kattinge bylaug sender her en lille sommerhilsen til alle i og udenfor byen. Der er nyheder om: arbejdslørdag, Trafikudvalget, årskalender og nyheder nu på mobilen (Android) m.m.

Arbejdslørdag

Vi venter stadig i spænding på den 8. juni, hvor regeringen melder ud om forsamlingsforbudet vil blive forlænget. Det regner vi dog ikke med, og vi kan formentlig derfor godt afholde arbejdslørdag den 13. juni som planlagt. Hvis det nuværende forsamlingsforbud på over 10 personer bliver forlænget, vil vi lave et formiddags- og et eftermiddagshold.
Vi vil derfor meget gerne høre fra jer, hvem der kan deltage, og hvornår. Skriv til “kattinge.bylaug@gmail.com “, om I har mulighed for at deltage. Skriv også om I kan “hele dagen”, “kun formiddag” eller “kun eftermiddag”. Så har vi nemlig mulighed for at lave 2 hold, hvis det skulle blive aktuelt.

Vi laver ikke frokost i år på arbejdslørdagen pga. Covid-19. I stedet foreslår vi, at alle kan lave en madkurv, så kan vi spise sammen på Grønningen. Da vi heller ikke køber drikkevarer, må man selv medbringe selv lidt til halsen. Vi tager revanche næste år med “Happy hour”.

Følgende er på programmet til arbejdslørdagen:

-Fiskebroen skal forstærkes
-2 bord/bænkesæt skal males
-Oprensning af gadekæret, beskæring af halvdelen af sivene
-Oliering af træormen
-Opslagsskabet skal renoveres
-Beskæring af rosenbusk
-Hjertestarter
-Opsætning af gynge
-Rykke klatreormen en halv meter fri af brønddæksel bagtil
-Oprydning omkring og i legeudstyrsskab

Der bliver også opgaver til børnene i år, der skal sås/plantes græskar på Grønningen langs hække, bagved petanque banen. Når de har vokset sig store, så skal der laves græskarmænd og græskarsuppe til Halloween.


Trafikken i Kattinge

Der blev afholdt et velbesøgt og fint trafik arrangement søndag den 3 maj, hvor folk drøftede tingene og vi fik input til trafik skrivelse fra trafikudvalget til Lejre Kommune. Der blev malet trafikskilte og lavet dukker som blev sat op rundt omkring i byen for at skabe opmærksomhed omkring hvem der færdes på det Grønningen og for at få hastigheden ned gennem byen. Der er også blevet sendt et skriv til Lejre kommune, at vi ønsker at starte en dialog omkring trafiksituation i byen. Vi har vedlagt en del forslag til forbedringer, inkl. nogle af de forslag, der var oppe allerede i 90’erne. Trafikudvalget går med planer om et nyt event i den nordlig del af byen som er hårdt plaget af knallert bander. Mere om de senere.


Det sker i Kattinge - nu på “mobilen” (hvis man altså har en Androidtelefon)

Udover at Kattinge har fået en ny hjemmeside, www.kattingelandsby.dk, så kan alle med en Androidtelefon nu downloade en App fra “Play Butik”. I appen kan man se vores kalender og læse vores nyhedsbreve, samt de små nyheder, vi sender ud jævnligt.

Sådan gør du:
Søg på “nær mig Groupin” i “Play Butik” og installer appen. Når appen er startet op, skal du vælge “Kattinge” som område. Tryk derefter på telefonens tilbage knap, så kommer du til forsiden. Hvis I har brug for hjælp, så skriv til “kattinge.bylaug@gmail.com“


Kontingent indsamling
Pga. Corona kommer vi ikke rundt og banker på hos dem, som mangler at betale. De vil snart få en reminder. Hvis ikke I får en sådan, så har i allerede betalt for i år.


Den store sommerfest

Vi afventer stadig, om vi må afholde sommerfesten i år, men håber til det sidste at vi må.


Mange hilsner
Kattinge bylaug

Udgivet den: 21. marts 2020 19:44:12 af Kattinge bylaug
Foråret er kommet og den har taget en gæst med

Kære alle

Vi i bylauget håber at I nyder foråret på trods af den temmelige ekstreme situation omkring Corona.


Kontingent
Med foråret er tiden også kommet for indsamling af kontingent. På grund af forårs gæsten, kommer vi ikke rundt og banker på døre i år. Vi håber derfor at I alle kan hjælpe til med at indbetale kontingent på enten mobile-pay (27 14 65 34 - Michael Høien ) eller på vores bank konto (2280 - 3275615845). Mange af jer har allerede betalt, men dem der endnu ikke har betalt, vil få tilsendt en påmindelse omkring betaling. For dem af jer der ikke har en email i vores system, så kommer vi og banker på, når vi er på den anden side af Corona’en.


Corona
I forbindelse med Corona, vil Kristian (Svinget 1) og Jesper (Vænget 7) gerne koordinerer indkøbshjælp for de ældre i byen eller eventuelle sygdomsramte, der har brug for hjælp til dette. Hvis man i det hele taget har brug for hjælp eller dialog i om disse særlige omstændigheder for tiden, så brug Kattinge landsbys facebook side eller Group in. Vi er sikker på, at alle er klar til at give en hjælpende hånd og en ekstra snak/mail. I kan fange Kristian på telefon: 22 92 44 44 eller mail: kristianklok@gmail.com og Jesper på telefon: 40 26 24 47
eller mail: tornbergkattinge@gmail.com


Arbejdes lørdag
Heldigvis er arbejdes lørdagen først planlagt i juni måned, og til den tid er Corona forhåbentlig drevet over. Så der er stadig gode udsigter til at mødes over på Grønningen i juni. Men vi vender tilbage hvis situationen ændre sig og hvis vi må aflyse arbejdslørdag.


Repræsentant i GHUF
Der er stadig en ledig plads i GHUF som repræsentant for Kattinge. Hvis der er nogen der er interesseret, så kontakt Kattinge bestyrelse. Man kan læs mere om GHUF her: https://ghuf.dk


Til sidst ønsker vi jer et dejligt forår - og pas godt på jer selv derude !

Mange hilsner
Kattinge bylaug